toate categoriile

Alăturați-vă Amensolar și faceți
afacerea ta mai profitabilă

Deveniţi un dealer

angajat față de partenerii noștri

Marja de profit mare

Succesul tău este succesul nostru. Creșteți-vă afacerea mai rapid și câștigați mai multă cotă de piață cu un MSRP mai atractiv prin preț competitiv și comisioane pentru fiecare vânzare Amensolar.

Produse care perturbă piața

Echipa noastră de cercetare și dezvoltare are peste 25 de ani de experiență cuprinzătoare acumulator experiență în proiectarea sistemului. Continuăm să investim în tehnologie de vârf și în producția de sisteme de stocare a bateriei. Cu o linie de producție proprie și un control riguros al calității, Amensolar garantează soluții de putere de performanță directe la prețuri accesibile și oferă până la 5 ani garanție pentru produse.

Stoc de stoc și timp scurt de livrare

În timp ce păstrăm termene scurte de livrare pentru produsul dvs. construit, ne îndeplinim angajamentul față de un dealer de succes prin stocarea unui inventar sănătos de cele mai bune vânzări pentru nevoile urgente.

Protecția Teritoriului

Puteți alege să fiți dealerul nostru exclusiv/neexclusiv. Amensolar continuă să crească în întreaga lume, dar nu credem în suprasaturarea rețelelor de dealeri. Depunem toate eforturile pentru a oferi soluții simple, flexibile și reciproc avantajoase pentru orice parteneriat și dealer.

Asistență continuă

Oferim materiale de marketing profesionale, inclusiv catalog de linie completă, fișă tehnică a produsului și prezentare web cu locator de dealeri și clienți potențiali direct către afacerea dvs., precum și instruire tehnică continuă, asistență post-vânzare receptivă, ultimele știri despre produse și tehnologie etc.

Piata extinsa

produse valoroase

anchetă de distribuție și parteneriat

Vă mulțumim pentru interesul manifestat de a deveni un dealer autorizat Amensolar. Vă rugăm să ne trimiteți un mesaj completând formularul de mai jos și vă vom reveni în curând.

TopTOP