toate categoriile

Acasă> Despre noi

Amensolar ESS Co., Ltd., cu sediul în Suzhou, un oraș internațional de producție în centrul deltei fluviului Yangtze, este o întreprindere fotovoltaică de înaltă tehnologie care integrează cercetare și dezvoltare, producție și vânzări. Deținând conceptul „Concentrarea pe calitate, modernizarea tehnologiei, cererea clienților și servicii profesionale”, Amensolar a devenit partenerul strategic cu multe companii renumite de energie solară din lume.

Aderând la strategia de dezvoltare de a fi profesionist și internațional, Amensolar depune eforturi mari pentru a oferi servicii complete de înaltă calitate clienților din întreaga lume. În calitate de participant și promotor al dezvoltării industriei globale de stocare a energiei fotovoltaice, Amensolar își dă seama de propria valoare prin îmbunătățirea continuă a serviciilor.

Dincolo de energie

Amensolar depune eforturi mari pentru a merge mai departe pentru a fi una dintre noile companii lider în industria fotovoltaică.

Aflați mai multe
Creșteți cu Amensolar

Amensolar a câștigat o bună reputație de la mulți clienți și parteneri pentru furnizarea de produse de calitate și o gamă completă de servicii de calitate clienților.

Aflați mai multe
TopTOP